Sennah is de pup die wij gehouden hebben uit het nestje van Stacey (2008).

 

Fleurtje, en Sennah die Bo een knuffel geeft. ~~ Sennah wil net als haar nichtje ook in de kinderstoel door een rietje drinken (ze is er zelf in geklommen)

 

Sennah is een grote boef, alles kan ze gebruiken, tot vuil wasgoed en lekkernijen toe, je komt ogen te kort met haar. En als je haar dan bestraft door een boze stem op te zetten, zit ze heel onschuldig te kijken van IK…….ben ik stout!?!? En probeer dan je lachen maar in te houden, dat is soms erg moeilijk waar Sennah dankbaar misbruik van maakt. Het is in één woord een schatje.

 

Altijd alert, en zo kan ik het beste naar buiten kijken.

 

Gewassen in Spanje

 

k laat mijn botje niet meer los, van mij, van mij! (gekregen toen ze pup was..) ~~ Heerlijk dat zonnetje, samen met mama zonnebaden.

 

Sennah in de sneeuw, een heerlijke berg verse witte sneeuw. Wel een sjaal om, anders vat je kou!

 

Zaltbommel 2009
Haar eerste show was de clubmatch in Zaltbommel 2009, ze kreeg toen een ZG.

 

Maastricht 2009
Haar tweede grote show was in Maastricht 2009 en daar kreeg ze een 2U, ik was ontzettend trots op haar, zelf was ik erg nerveus, wat Sennah ook voelde waardoor ze niet zo mooi liep zoals ik had gewild.

Kortrijk (België) 2009
Op zondag 15 november heeft Sennah in Kortrijk (België) een 1U gehaald en was ze de beste teef van de jeugd (Debscup). Ze heeft nu haar eerste beker gewonnen en wij zijn dan ook heel trots op Sennah.

Moeskroen (België) 2009
31 januari 2010, 3e in de openklas teven, ZG.

MartiniDogShow 2010
7 maart 2010, Sennah heeft 1ZG behaald.

 

ACSN Clubmatch 2010
16 mei 2010, Sennah is eerste van de fokkersklas geworden!